Popularne zgodbe

Popularne zgodbe - Vesna Lemaić | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Vesna Lemaić
DIMENZIJA
6,44 MB
IME DATOTEKE
Popularne zgodbe.pdf
ISBN
7479508166110

OPIS

Prvenec mlade ustvarjalke v slovenski literarni prostor prinaša pogosto pogrešano svežino in pristno vpetost v današnji čas. Izbrani motivi so izrazito sodobni in Lemaićevo uvrščajo v novo, še nastajajočo, pisateljsko generacijo. Žanrski prijemi, popikone in multimedijski učinki se povezujejo z elementi iz visoke književnosti in tako ustvarjajo podlago za dvojno zakodiranost njenih zgodb, ki zagotavlja zanimivo branje tako za ljubitelje sodobnih grozljivk ali znanstvene fantastike kot za zahtevnejše bralce, ki jih zabava postmodernistično poigravanje z več nivoji realnosti ali pa odkrivanje napol zakritih motivnih drobcev iz literarne tradicije. S samosvojo metaforiko in širokim spektrom besedišča, ki spretno in prepričljivo niha med knjižnim jezikom, slengom in neologizmi, ustvarja prepoznaven slog. Ta ni le podlaga zgodbe, temveč integralni del specifičnega ozračja, ki ga narekuje predvsem absurdnost prikazovanih situacij, na več nivojih prepletena s svežo motiviko in razgibanim slogom.

Brand newsroom, ki v ospredje postavlja zgodbe naročnika, vsebinske rešitve pa oblikuje za vse razpoložljive kanale - družbene medije in ostale... II►POPULARNE ZGODBE Knjiga je lepo ohranjena cena je 5€+poštnina Možno je. POPULARNE ZGODBE.

Najnowsze Dzień po dniu Najlepsze tematy Najlepsze komentarze Najczęściej ulubione. Oczywiście ukochana denata udziela mu profesjonalnej pomocy zgodnie z... Listen to Zgodbe with seventy-one episodes, free! Poglobljeno in angažirano pripovedujemo zgodbe.

POVEZANE KNJIGE