Strastna zapravljivka in njen otrok

Strastna zapravljivka in njen otrok - Sophie Kinsella | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sophie Kinsella
DIMENZIJA
7,42 MB
IME DATOTEKE
Strastna zapravljivka in njen otrok.pdf
ISBN
1460704677754

OPIS

Mati, ki je v stresni situaciji, nehote stres prenaša na otroka.'' Posledice maminega stresa so: otrok se lahko zaradi tega začne odstavljati od dojke; Klicni center: 02 2520 333 Pon-pet 7.30-20.00, sob 7.30-13.00 E-naslov: [email protected] ''Stres, v katerem je doječa mati, močno občuti tudi njen dojeni otrok. Ko se prereže popkovnica in se mati in otrok fizično ločita, se nevidna vez med njima okrepi.

Prepričana je bila, da se ji bodo z rojstvom hčerke uresničile sanje in bo dobila prijateljico za skupno nakupovanje za vse življenje! Sophie Kinsella, pisateljica mednarodnih knjižnih uspešnic, se je s Hollywoodom - če odštejemo obsedenost s Čarovnikom iz Oza - prvič srečala, ko so po njenem prvem romanu Strastna zapravljivka posneli filmsko uspešnico. Živi v Londonu z možem in otroki. Pages Directory Results for Strastna Zapravljivka - Strastna Zapravljivka in Njen Otrok.

POVEZANE KNJIGE