Filozofija evolucije

Filozofija evolucije - Ernst Mayr, ... [et al.] | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ernst Mayr, ... [et al.]
DIMENZIJA
4,88 MB
IME DATOTEKE
Filozofija evolucije.pdf
ISBN
1794192754648

OPIS

Mnoge vede se strinjajo, da so filozofija, umetnost in znanost v nekaterih stvareh močno stikajo in zato definirajo človeške zmožnosti, to prepričanje imenujemo humanizem. Filozofija je namreč lahko objektivno nujno potrebna kulturna tehnika sodobnega sveta, a če se kot taka ne kaže tudi drugim, če jo drugi ne pripoznajo kot take, potem v družbi ne bo imela položaja, ki bi ga morala imeti. Pomembno vlogo pri tem igramo učitelji.

Popoln nabor opazljivih lastnosti, ki predstavljajo zgradbo in vedenje nekega organizma, pa se imenuje fenotip. Knjiga - FILOZOFIJA EVOLUCIJE - ERNST MAYR Uporabniško ime: Zapomni si me: Geslo: FAQ: Seznam članov: Koledar: Išči: Današnja sporočila: Označi forum kot prebran: Znanost in okolje za vse naravoslovne navdušence Filozofija evolucije prinaša različna razmišljanja o evoluciji; poleg bioloških tudi filozofska, etična in semiotična. Osrednji del knjige je prevod temeljnega dela o evoluciji, Kaj je evolucija, Ernsta Mayrja, ki ga imenujejo Darwin dvajsetega stoletja.

POVEZANE KNJIGE