Dragi Zaza

Dragi Zaza - Christina Kilbourne | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Christina Kilbourne
DIMENZIJA
7,47 MB
IME DATOTEKE
Dragi Zaza.pdf
ISBN
3640806382988

OPIS

Saskia se veseli poletnih počitnic, ki jih bo preživela pri teti in stricu – predvsem zaradi bratranca Simona. A videti je, da je z njim nekaj narobe –odkar je dobil novo posteljo, ima ponoči hude more, v katerih ga obiskuje čudno bitje, ki se zdi Simonu poosebljenje čistega zla. Starša ga tolažita, da so sanje pač sanje, a ko se more kar nočejo nehati, se v zgodbo vmeša stara gospa, ki je na svetu že precej dalje, kot si kdor koli izmed njih sploh lahko predstavlja. Avtor je večkrat nagrajeni irski pisatelj. 

vidmar: prijatelja v. peČjak: drejČek in trije marsovČki s.

Pa kaj če sta lagali o sebi? Humoristična serija o paru srednjih tridesetih let. Njuno skupno življenje je tipičen prikaz odnosa med moškim in žensko, ki se kljub neizmerni ljubezni kdaj pa kdaj tudi sporečeta ... Christina Kilbourne: Dragi Zaza: Dvanajstletna Maxine začne pisati dnevniške zapise po izginotju najboljše prijateljice Leah.

POVEZANE KNJIGE