Bilo je takole

Bilo je takole - Tinca Stegovec | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tinca Stegovec
DIMENZIJA
3,87 MB
IME DATOTEKE
Bilo je takole.pdf
ISBN
5571440731790

OPIS

V večernih toaletah in z drznejšim ličenjem kot sicer. Ker zaradi ukrepov vsega tega letos nismo dočakali - prireditev je potekala brez občinstva, nagrajenci pa so se v studio javili prek videopovezave, oblečeni v bolj sproščeno različico svoje ... A sredi tretje četrtine, ko je bilo 19:10, se je Mahomes poškodoval in se ni več vrnil na igrišče, napad pa je prevzel 35-letni rezervist Chad Henne, ki je v zadnjem napadu navdušil s tekom za 13 jardov, ki bi Chiefsom skoraj prinesli odrešilni novi poskus, a zmanjkalo je nekaj centimetrov, na uri pa je bila še dobra minuta.

V tistih časih so bile razmere, v katerih so tekmovali slovenski biatlonci, veliko slabše ... Takole je: niti enega znanstvenega članka ni mogoče najti, ki bi dokazoval, da je raba peki papirja komu povzročila neposredne zdravstvene težave. Je pa bilo v zadnjem času precej spisanega o razlikah med belim in rjavim.

POVEZANE KNJIGE