Skrivnost Benetk

Skrivnost Benetk - Marko Pogačnik | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marko Pogačnik
DIMENZIJA
8,38 MB
IME DATOTEKE
Skrivnost Benetk.pdf
ISBN
6609690481031

OPIS

Avtor, konceptualni umetnik, kipar, ki se že vrsto let posveča geomantiji - zdravljenju zemlje, nas s svojo knjigo vabi v vodno mesto, da bi zaslutili njegovo vitalnost in se napolnili z neslutenimi studenci življenja. V dušo nam zarisuje podobe drugačnih Benetk, ki jih tudi po večkratnih obiskih nismo zaslutili, ali pa smo jih, in to v hipu zabrisali.Kot sam pravi, \"človek gre na pot, da bi globlje spoznal svoje bistvo, se srečal z neznanimi razsežnostmi življenja, se učil. Turizem je zdravilen, če obiskovalec ni samo odjemalec temveč tudi obdarovalec krajev katere obiskuje. Da bi kraji lahko opravljali svojo energijsko in duhovno vlogo v prostoru mesta (kot človeške stvaritve) potrebujejo človekovo ljubečo pozornost. Želijo, da se ljudje dotaknemo njihovih skrivnosti in da se njihova zavest lahko dotakne naše duše. Knjiga je napisana tako, da takšen poglobljen odnos omogoča.\"

Le kdo ne pozna znamenitih beneških mask, ki kar žarijo iz izložb in stojnic kadar koli obiščemo Benetke - to nenavadno, izjemno posebno in unikatno obmorsko italijansko mesto, kjer je glavno prevozno sredstvo gondola - ukrivljen čoln na vodi. Obiščite skrivnostno Kambodžo z ugodnimi leti prevoznika Qatar Airways iz Benetk! Povratne vozovnice za 392€ v mesto Phnom Penh lahko kupite za potovanja od septembra 2016 do junija 2017, akcija pa traja do 5.9.2016! Primer: Benetke - Phnom Penh 392€ Ne morete potovati v zgornjem terminu? Skrivnost jantarjeve sobe Charles Berlitz je leta 1989 objavil knjigo o svoji raziskavi "Zmajev trikotnik". V njej je trdil, da je med letoma 1952 in 1954 izginilo pet japonskih vojaških plovil z več kot 700 ljudmi. Le kaj je skrivnost Benetk? Vsekakor je to svetloba, ki se živahno poigrava na mnogih barvitih in razgibanih fasadah veličastnih beneških zgradb, ozkih ulicah, mostovih, kanalih, plovilih in ljudeh. Permalink Gallery Maribor in its Strength and Beauty / Maribor v svoji lepoti in moči ii skrivnost benetk m.

Mesto šteje okoli 318.000 prebivalcev. Pisane skrivnosti Benetk. Odgovori 0 Sandi @Sandi 22.

POVEZANE KNJIGE