Absurdistan

Absurdistan - Gary Shteyngart | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Gary Shteyngart
DIMENZIJA
3,78 MB
IME DATOTEKE
Absurdistan.pdf
ISBN
1665077621099

OPIS

Miša Vainberg ima veliko skupnega z Oblomovom, nedejavnim junakom ruske literature iz 19. stoletja, in hkrati s super junaki ameriškega stripa. Njegovo življenje se vrti okrog hrane, ki jo zahteva njegovo obilno telo, ljubezni do črne punce iz geta in Dr. Levina, ki za svoje nedorečene nasvete prejme 350 $ na uro.Za njegovo materialno udobje poskrbi oče, saj je na 1238. mestu med najbogatejšimi Rusi. Zapleten je v kriminalno podzemlje doma ter v tujini in po njegovi nasilni smrti mora Miša na dolgo potovanje od Amerike do Kavkaza, od nebotičnikov na Manhattnu do pokrajine naftnih stolpov. Spozna, zakaj v malem judovskem naselju na drugem koncu velike dežele častijo njegovega očeta, in se zaplete v nenavadne pustolovščine, ob katerih se sooča s številnimi vprašanji globalnega sveta, v katerem živimo.Rusko-ameriški pisatelj Gary Shteyngart se je rodil leta 1972 v Leningradu, pri sedmih letih pa se je s starši odselil v Združene države Amerike in zdaj živi v New Yorku.2003 je izšel Priročnik ruske debitantke, prvenec, ki je vzbudil veliko pozornosti pri kritikih ter požel uspeh pri bralcih.Absurdistan, Shteyngartov drugi roman, se je povzpel na lestvice najbolj uspešnih knjig leta 2006. Bralce in kritike je pritegnil s spretno obravnavo sodobnih tem, obilno zabeljeno s črnim humorjem v slogu zgodnjega Woodyja Allena.

stoletja, in hkrati s super .. Preveri zdaj! (TOTI LIST) Moja dežela absurdistan: Ko vrag odnese šale .

It chronicles the adventures of Misha Vainberg, the 325-pound son of the 1,238th-richest man in Russia, as he struggles to return to his true love in the South Bronx. Plot.

POVEZANE KNJIGE