Resnična pravljica

Resnična pravljica - Sandra Habjanič | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sandra Habjanič
DIMENZIJA
11,99 MB
IME DATOTEKE
Resnična pravljica.pdf
ISBN
2254272935757

OPIS

Resnična pravljica je mala knjiga velikih resnic. Na prvi pogled knjižica za otroke, v resnici pa vse kaj drugega… Gre za pripoved o Duhovni rasti, ki je v zgodbi prikazana kot trnova pot. In pripoved o Notranjem glasu (v pravljici ima podobo prijaznega, dobrodušnega in nezmotljivo modrega starca), ki prebiva v vsakem od nas in ki ga (žal) vse preredko slišimo in mnogo premalo poslušamo. Resnična pravljica je z ilustracijami opremljen življenjski, moralni in duhovni učbenik za lepše, srečnejše in mirnejše življenje na Zemlji.

Vsem otrokom in ljudem okoli nje je namenila nasmeh, saj je za otroke značilno, da se radi smejijo. Njen smeh je bil najbolj glasen smeh daleč na okoli.

栗‍♂️ Amazing love. Moška obleka: @morrosartoriale Ženska obleka: @sanjskaobleka Foto: @janasnuderl; @eurotribephotographers 1001 pravljica: na dnu vsake strani sta napisani vprašanji, s pomočjo katerih otroci sami izberejo, kako se bo zgodba nadaljevala.

POVEZANE KNJIGE