Marley & jaz

Marley & jaz - John Grogan | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
John Grogan
DIMENZIJA
12,26 MB
IME DATOTEKE
Marley & jaz.pdf
ISBN
6798332834098

OPIS

Mlada in uspešna novinarja John in Jenny Grogan sta dolgoletna partnerja, globoko prepričana vase ... dokler se ne začneta spraševati o rojstvu otroka. Bosta vedela, kako najbolje poskrbeti zanj, sta sposobna postati starša. V otroštvu sta oba ljubila pse, zato skleneta posvojiti pasjega mladiča. če se bosta obnesla pri vzgoji domače živali, obstaja upanje, da bosta nekoč znala skrbeti tudi za otroka! Tako se v njuno gnezdo vseli prisrčni labradorec z vedenjsko motnjo. Ko ga prvič najdeta z okrvavljenimi tačkami, po tem ko je razdejal njuno garažo, zaslutita, da se bo njuno življenje zelo spremenilo. Za družino Groganovih se tako začne 13 let dolga življenjska preizkušnja, polna presenečenj, hudomušnih zapletov, odpovedovanj, solz in predvsem ... ljubezni.Večkrat nagrajeni ameriški novinar John Grogan je bil več kot petindvajset let kolumnist pri različnih ameriških časopisih. Knjiga Marley in jaz, za katero je prejel več prestižnih nagrad, je le ena od njegovih knjig, ki se ukvarjajo z vedenjem pasjih prijateljev. Z ženo Jenny in tremi otroki živijo v ameriški zvezni državi Pensilvanija.Helena Grandovec je prevajalka ter živi in dela v Mariboru. Je urednica elektronske založbe in knjigarne Ruslica, publicistka in novinarka.

Bosta vedela, kako najbolje poskrbeti zanj, sta sposobna postati starša. Celoten opis Marley in jaz: Kino ob 20.00 Vikendova ocena: 4 (od 5) Marley and Me.

Prednadaljevanje priljubljene zgodbe o Marleyju zagotavlja zabavo za vso družino. Marley & jaz Avtor: John Grogan (trda) Mlada in uspešna novinarja John in Jenny Grogan sta dolgoletna partnerja, globoko prepričana vase … dokler se ne začneta spraševati o rojstvu otroka. Bosta vedela, kako najbolje poskrbeti zanj, sta sposobna postati starša.

POVEZANE KNJIGE