Hrbtna stran psihoanalize

Hrbtna stran psihoanalize - Jacques Lacan | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jacques Lacan
DIMENZIJA
3,10 MB
IME DATOTEKE
Hrbtna stran psihoanalize.pdf
ISBN
9377495374599

OPIS

Psihoanalitična metoda izhaja iz razmerja med psihoanalitikom, ki posluša analizantov govor in analizantom, ki je obrnjen ... Sigmund Freud, kot utemeljitelj psihoanalize (kot začetek psihoanalize se navaja letnica 1897), je začel drugače gledati na človeka in na njegove psihične procese. Pri tem seveda ne gre pozabiti na vpliv nekaterih njegovih predhodnikov, ki so poudarjali vpliv nezavednega na naše vsakdanje življenje, kot so Kierkegaard, Nietzsche ter ... Uraden naziv psihoterapevtskega pristopa: Psihoanalitična psihoterapija Trajanje programa: 4 leta oz.

Pri tem seveda ne gre pozabiti na vpliv nekaterih njegovih predhodnikov, ki so poudarjali vpliv nezavednega na naše vsakdanje življenje, kot so Kierkegaard, Nietzsche ter ... Uraden naziv psihoterapevtskega pristopa: Psihoanalitična psihoterapija Trajanje programa: 4 leta oz. 8 semestrov Naziv ob zaključku: psihoanalitični psihoterapevt Opis pristopa.

POVEZANE KNJIGE