Skozi skener temačno

Skozi skener temačno - Philip K. Dick | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Philip K. Dick
DIMENZIJA
9,64 MB
IME DATOTEKE
Skozi skener temačno.pdf
ISBN
3430532753619

OPIS

Pri tem mu vselej uspe ostati konkreten, direkten, ne da bi zapadel v izpeto moraliziranje iz občih mest ali morda celo v božjastno, ogenj in žveplo bljuvajočo kritiko človeškega in družbenega stanja. Konkretno me zanima skener EPSON Perfection 4490 Photo (260 EUR), ki premore tehnologijo Digital ICE... Zanima me, ali je to mehanska stvar (ali gre negativ dejansko skozi nek "filter", ali je to zgolj softverski dodatek...) in ali je sploh potrebna... Časopis »Potujemo skozi čas: Kje je poţ skrit? je izdala Osnovna Šola Stična, Cesta II.

Na Selah pri Ratežu je Taborsky, Čeh, ki je okoli sredine 19. stoletja prišel v naše kraje in si prisluženim denarjem s prevažanjem pošte in potnikov kupil precej zemlje in verjetno prav on na dnu doline med dvema klancema ob cesti, ki od nekdaj vodi iz Novega mesta v Šentjernej, postavil hišo in v njej odprl gostilno. Naslov prispevka: Kateri skener.

POVEZANE KNJIGE