Osnovna azijska kuharija

Osnovna azijska kuharija - Sebastian Dickhaut, Cornelia Schinharl | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sebastian Dickhaut, Cornelia Schinharl
DIMENZIJA
7,90 MB
IME DATOTEKE
Osnovna azijska kuharija.pdf
ISBN
4274499136058

OPIS

Končno so tu tudi azijske osnove: odkrijte svet voka in sojine omake! Pokukajte v džunglo, odkrijte limonsko travico in tamarindo, podučite se o obredu pitja čaja in meditaciji, naučite se jesti s palčkami. Predvsem pa kaj dobrega skuhajte: naj bo juha miso, pikantni rezanci s sipo, suši, mangova krema ali kokosov riž … Brezmejna harmonija – čista Azija!

Sama sicer običajno zalogo sestavin za sushi obnovim ob vsakem izletu v Avstrijo, saj so tam predvsem nori alge precej cenejše. I.V.H. d.o.o.

Končno v zbirki Osnovnih kuharij: ponovno odkrijmo svet voka in sojine omake! Podajmo se skozi azijsko džunglo, od koriandra do limet, od pitja čaja do meditacije - ali pa se skupaj učimo pravilno držati palčke. Predvsem pa: z juho miso, pekočimi rezanci in sipo, sušijem in mangovo kremo se ... Prodam knjigo OSNOVNA AZIJSKA KUHARIJA, avtorja Sebastian Dickhaut in Cornelia Dickhaut, izdala založba Vale - Novak Ljubljana 2008.

POVEZANE KNJIGE