Grem

Grem - Jean Echenoz | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jean Echenoz
DIMENZIJA
7,47 MB
IME DATOTEKE
Grem.pdf
ISBN
2868329219023

OPIS

jaz pa grem na zeleno travco trgat roŽ'ce za mojo mam'co, Slovenska atletinja Maruša Černjul (Kladivar Celje) je na dvoranskem atletskem mitingu svetovne serije v Lodžu na Poljskem v skoku v višino zasedla peto mesto s preskočenimi 184 centimetri. Edina slovenska tekmovalka na tekmi je 1,75 m preskočila v prvem skoku, v drugih 1,80 in 1,84, letvico ... Pozdravljeni učenci! V tej spletni učilnici boste našli "kartončke" za pomoč pri reševanju nalog.

N. je sklenila, da izrazi podporo ministru za kulturo Vasku Simonitiju, ki je v torek zvečer predčasno odkorakal s seje parlamentarnega odbora za kulturo z besedami, da se njemu »ne ljubi več«. Sodelavke projekta NKT VKO so objavile nagradni natečaj za šolarje: Vem, kam grem.

POVEZANE KNJIGE