Pet let mojega življenja

Pet let mojega življenja - Murat Kurnaz | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Murat Kurnaz
DIMENZIJA
3,55 MB
IME DATOTEKE
Pet let mojega življenja.pdf
ISBN
8010164699813

OPIS

... Zaradi suma, da sodeluje s teroristi, je bil pet let zaprt: najprej v Kandaharju v Afganistanu, kasneje pa so ga premestili v zloglasni zapor Guantanamo na Kubi.

Otroštvo na kmetih, tam spodaj pod Gorjanci, je bilo idilično, s kravami, zajci, konji, njivami, vinogradi. Pet let pozneje sem prejel štipendijo Raziskovalne skupnosti Slovenije za magistrski študij v okviru projekta 2000 mladih raziskovalcev. Dobra dva meseca pred začetkom osamosvojitvene vojne v Sloveniji mi je, in sicer na osnovi uspešnega zagovora magistrskega dela z naslovom Kozjanski odred Filozofska fakulteta Univerze v Ljubljani ... Oris mojega življenja nekaj besed o svojih starših, očetu Antonu in materi elizabeti (Špeli), rojeni Jarc, je Jakob Aljaž zapisal v sestavku oris mojega življenja, ki ga je objavil ...

POVEZANE KNJIGE