Jogijska kuharica

Jogijska kuharica - Swami Saradananda | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Swami Saradananda
DIMENZIJA
11,87 MB
IME DATOTEKE
Jogijska kuharica.pdf
ISBN
7286465560043

OPIS

Zdrava jogijska prehrana je zaradi Jogijske kuharice zdaj dostopna prav vsakemu. To je prva mednarodna knjiga o jogijski kuhinji. Recepti so sestavljeni iz živil, ki jih je mogoče dobiti tudi pri nas v običajnih trgovinah ali trgovinah z zdravo prehrano.Jogijski nauki zagovarjajo vegetarijansko prehrano s posebnim poudarkom na živilih, ki prinašajo mir telesu, umu in duhu. Receptom zlahka sledimo.Uporabljamo čista, zdrava živila, ki povečujejo vitalnost, energijo, zdravje in veselje do življenja. Knjiga ponuja nasvete o osnovnih sestavinah in priporoča, kaj lahko jemo skupaj in kaj je bolje jesti posebej.Jogijska kuharica je inspirativna, privlačna in praktična. Je klasični vodnik za zdravo in zdravilno prehrano.Prva mednarodna bogato opremljena knjiga o jogijski kuhinjiHrana z vsega sveta, primerna za zajtrk, kosilo in večerjo.Jedi brez pšenice in nasveti za vegane.Veliko fotografij jedi, posnetih posebej za to knjigo.

2009 | Prehrana in joga O Kuharica.si - kuharski knjigi na spletu; Kontakt; Latest News Brez glutena Polpeti s čičerikino moko. Potrebujemo: - korenje - čičerikino moko - česen - poper in sol Surovo korenje naribamo, dodamo drobno sesekljan česen, poper in sol.

Kategorije. Brez glutena; Brez laktoze; Glavne jedi; Iz pečice; Napitki; Predjedi in juhe Recepti za najboljše okuse.

POVEZANE KNJIGE