Uvod v filmsko mišljenje

Uvod v filmsko mišljenje - Jovan Jovanović | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jovan Jovanović
DIMENZIJA
12,99 MB
IME DATOTEKE
Uvod v filmsko mišljenje.pdf
ISBN
6547557182827

OPIS

Knjige trenutno ni na zalogi. Za več informacij se obnite na [email protected] ali na 01/ 520 18 39. Jovanovićeva knjiga je temeljni učbenik, pisan informativno, poljudno, odprto, četudi hkrati bralca in ljubitelja filma zavezuje k bolj intenzivnim premislekom o nastankih filma, filmski estetiki in predvsem o filmskem ustvarjanju. Študija o filmskem mišljenju želi biti tista temeljna informativna mreža, ki omogoča sodobnemu bralcu referenčnost pri nadaljnjem izobraževanju in refleksiji sodobne medijske prakse, ki ga vodi k poglabljanju in širjenju lastne medijske izobrazbe in – kar je najpomembnejše – vodi ga h kritičnemu razmišljanju o tem, zakaj je neki film »komercialna uspešnica« ali polnovreden umetniški izdelek.

Na AGRFTV v Ljubljani je predaval osem let kot docent, študijsko področje Filmska in televizijska kamera za režiserje. 1 UVOD Živimo v času tehnoloških, družbenih, kulturnih, pa tudi ekonomskihsprememb. V ...

Jernej Pribošič, Ljubljana, Društvo za širjenje filmske kulture Kino!, Membrana. Jovanović, Jovan. Uvod v filmsko mišljenje.

POVEZANE KNJIGE