Popolni idiot

Popolni idiot - Tommy Jaud | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tommy Jaud
DIMENZIJA
11,43 MB
IME DATOTEKE
Popolni idiot.pdf
ISBN
9984998726395

OPIS

Niso vsi moški idioti.Nekateri so popolni idioti.Tommy Jaud je rojen 1970. Popolni idiot je njegov prvi roman. Pred svojim prvim izletom v svet zabavne literature je delal za televizijo in sodeloval pri uspešnih oddajah, kot so Harald Schmidt Show in Freitag Nacht News. Veliko zaslug ima Jaud tudi za uspeh oddaje Wochenshow in oddaje Anke Engelkes Ladykracher. Za film Popolni idiot, posnet po njegovem romanu, je sam napisal scenarij in pri produkciji poskrbel za to, da je Simon Peters res ostal \\'\\'njegov\\'\\' popolni idiot. V filmu je tudi sam odigral majhno vlogo.Že s svojim prvencem je Tommy Jaud pokazal, kaj zna. S humorjem, na šaljiv način in v hitrem tempu nam s pomočjo glavnega junaka pripoveduje o domnevnem trpljenju samskih ljudi. Jaud piše nezapleteno in zabavno, a vseeno ostaja na primernem nivoju in ne izgublja niti pripovedi. Nasprotno: kljub temu, da ob branju od smeha točimo solze, bomo roman presenetljivo hitro prebrali.

Lotil se je dokazovanja, da je bil enajsti september delo ameriške vlade, zarota, množični umor in izdaja. Rad bi več resnosti v poročilih s tekem, saj se borimo za svoje gledalce, za sponzorje, zaradi takšnih podatkov pa smo videti kot popolni idioti,« se je pridušal Dahlem in se vrnil k dogajanju na tivolskem ledu: »Fantje so odigrali čustveno tekmo, se borili do zadnjih trenutkov, nihče se ni predal. Bil sem popoln idiot. Mislil sem, da se bom lahko izognil debelosti, če pri hamburgerju s sirom ne bom pojedel kruha.

Nočem se hvalit (ker se res ne morem), a jaz jih imam kar precej. Recimo to, da sem tak mali diktator, ki hoče imeti kontrolo. Ko je študent zapustil profesorjev kabinet je odprl indeks in videl, da mu je profesor v indeks zapisal: "Popolni idiot!" Študent je ponovno vstopil v profesorjev kabinet in rekel: "Oprostite, v indeks ste mi pozabili vpisati oceno, podpisali ste se pa že!" Matura. Da je popolni idiot? Da je neprišteven? No, in kaj bi rekli o predsedniku vlade Janezu Janši, ki je prejšnji petek naredil enako? Javne finance slovenske države res niso prav rožnate, toda država je kratkoročno (v roku enega leta) še vedno likvidna, lahko izplačuje plače in pokojnine ter servisira obresti za najete kredite.

POVEZANE KNJIGE