Po pogrebu

Po pogrebu - Agatha Christie | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Agatha Christie
DIMENZIJA
3,73 MB
IME DATOTEKE
Po pogrebu.pdf
ISBN
4291725432620

OPIS

Premožna gospa Arundell, ki je obdana s številnimi sorodniki, se nekega dne ponesreči in pade po stopnicah. Menda se je spotaknila ob igračko svojega psa. Malo pozneje gospa Arundell umre (na videz naravne smrti), a le malo pred smrtjo je spremenila oporoko in napisala pismo Herculu Poirotu, v katerem je razkrila, da ji strežejo po življenju… Poirot pismo prejme prepozno, a se znajde v elementu: pred težko rešljivo zagonetko umora in številnimi sorodniki, med katerimi bi vsakdo utegnil imeti motiv za umor.

Velike težave s korono imajo tudi v postojnskem domu za starejše. foto: Igor Mali.

delijo na socialnih omrežjih. Na pogostitvi po pogrebu ali sedmini se zberejo svojci, prijatelji in znanci pokojne osebe. Običajno svojci povabijo najbližje svojce in tiste, ki so prišli od daleč.

POVEZANE KNJIGE