Pesmi za Hafisa

Pesmi za Hafisa - Joni Zakonjšek | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Joni Zakonjšek
DIMENZIJA
8,86 MB
IME DATOTEKE
Pesmi za Hafisa.pdf
ISBN
5689841494054

OPIS

Če želiš darila si, brž zavriskaj: di-bo, di-bo-ding! Za morebitno kršenje teh pravic vas avtorji lahko sodno preganjajo po 147. členu Kazenskega zakonika (KZ-1) Uporabniki te spletne strani so izjavili, da so vse objave njihova avtorska dela.

Z izborom pesmi in kratkim življenjepisom se predstavljajo: Hafis, Frančišek Asiški, Rumi, Tomaž Akvinski, Janez od Križa, Katarina Sienska, Kabir, Mira, Terezija Avilska, Rabia, Mojster ... Leta 2008 sem seznam razširil na 100 pesmi, letos pa sem se odločil zbirko še razširiti na več kot 150 pesmi in sicer z vsebino, ki jo je prispeval gospod Jože Miklič. Pesmi so razvrščene po imenu, če se ne spomnite točnega naslova pa lahko uporabite tudi iskalnik poleg glavnega menija. Ko berete knjigo Ljubezenske pesmi duha, lahko v biografijah 12 svetnic/svetnikov najdete presenetljivo podobnost: vsi po vrsti štriljo iz okvirov svojega družbenega prostora.

POVEZANE KNJIGE