V Patagoniji

V Patagoniji - Bruce Chatwin | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Bruce Chatwin
DIMENZIJA
4,87 MB
IME DATOTEKE
V Patagoniji.pdf
ISBN
7531635474377

OPIS

»Tudi jaz,« je odvrnila, »pojdite tja zame.« Dve leti kasneje je svoj odhod najavil s telegramom: »Za šest mesecev odhajam v Patagonijo.« Kot njegov knjižni prvenec smo potem dobili svojevrstno zgodovino Južne Amerike v potopisnih miniaturah, za katero mnogi menijo, da je na novo opredelila potopisje. V času potovanja je v regiji poletno-jesenska sezona in zato tudi najbolj primeren termin za treking v Patagoniji. Vseeno pa nam Patagonija lahko zagode z nekaj dnevi slabega vremena, saj je vreme izjemno nestabilno tudi v poletnem času in prav gotovo se bomo srečali tudi z dežjem. Darwinov nandu.

V Patagoniji je zdaj glavna sezona, tako da res srečaš veliko plezalcev, družili smo se z vsemi plezalci, ki jih sicer spremljamo v medijih. V svetu plezanja in alpinizma ste 20 let. Patagonija je deo Južne Amerike koji se nalazi istočno od Anda i južno od reka Neuken i Kolorado na (42°) južno.

POVEZANE KNJIGE