Pozabljeni glasovi

Pozabljeni glasovi - Michael Connelly | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Michael Connelly
DIMENZIJA
9,56 MB
IME DATOTEKE
Pozabljeni glasovi.pdf
ISBN
1211069464966

OPIS

Po treh letih se detektiv Harry Bosch vrne med policiste. Dodeljen je v enoto, ki rešuje odprte in nerešene primere, njegova partnerica znova postane Kizmin Rider. Skupaj raziskujeta umor šestnajstletne Rebecce Verloren iz leta 1988. Najhuje je še vedno nerešeni umor prizadel starše: mati je obtičala v preteklosti in ne zna znova zaživeti, oče se je vdal alkoholu in postal brezdomec.Z vnovično analizo vzorca z morilskega orožja preiskovalci odkrijejo DNK, ki pripada nacističnemu prestopniku Rolandu Mackeyju, zdi pa se, da njegovo krivdo potrjuje tudi dejstvo, da je bila žrtev mešane rase. Toda stvari niso tako preproste, kot se zdijo. Bosch in Riderjeva brskata po preteklosti, odkrivata nove podrobnosti in se celo dotakneta zarote med policisti.Roman ima vse, kar bralec pričakuje od dobre kriminalke: žrtev, osumljence in nepričakovan obrat. Connellyjev slog in občutek za podrobnosti sta fascinantna. Zaplet je hiter in oster, dogodki pa imajo zelo močno moralno sporočilo. To je zgodba o umoru, a tudi zgodba, polna žalosti in bolečine, zgodba, ki govori o tem, kaj je v življenju resnično pomembno.MICHAEL CONNELLY (1956) je bil najprej novinar, za svoje novinarsko delo je bil nominiran za Pulitzerjevo nagrado. Kmalu je začel pisati romane, katerih glavni lik je Hieronimus Bosch – romanu Mesto kosti je New York Times leta 2002 podelil naziv Notable Book of the Year, Lov na kovanec pa je Los Angeles Times poimenoval Best Book of the Year. Connellyjev roman Pozabljeni glasovi je 11. knjiga o detektivu Boschu, ki je takoj po izidu osvojila prvo mesto prodajne lestvice New York Timesa.

Niti en republikanski senator ni glasoval za, ker je eden manjkal zaradi pogreba, so lahko demokratski ... Kot da zdravstvena kriza v kombinaciji z desetletja podhranjenim zdravstvom ni dovolj, se je Slovenija znašla še sredi politične krize, glavne politične sile v državi pa se zadnje dni ukvarjajo predvsem s preštevanjem glasov. Kdo jih ima torej dovolj, da legitimno vodi vlado oziroma - kdo je na poti do večine in kdo se na oblasti vse bolj drži z "nepredvidljivimi glasovi"? Mirana Likar format: 125 × 176 mm strani: 152 vezava: mehka izid: 8.

ddr. Marije Stanonik, Deset knjig iz knjižne zbirke Glasovi, Traditiones 24 / Slovstvena folklora (1995), 457-464), dokler ni bila leta 1985 predstavljena najvnetejšim in zvestim sodelavcem na terenu, in tistim, za katere je bilo upati, da bi to utegnili ... Polnoletni dijaki.

POVEZANE KNJIGE