Danes kuham jaz

Danes kuham jaz Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
8,42 MB
IME DATOTEKE
Danes kuham jaz.pdf
ISBN
3990024554555

OPIS

Danes kuham jaz je edinstven in dragocen vodnik za vse tiste, ki uživajo v hitri, organizirani in predvsem ekonomični pripravi hrane, in za tiste, ki radi ponudijo izvirne in vedno okusne jedi. Knjigo je v majhnem formatu; prav zaradi svoje majhnosti je vodnik priročen, saj ga lahko shranite v vsakem kotu vaše kuhinje in je tako vedno na razpolago. Vsebina je izčrpna: več kot 400 natančno opisanih receptov, opremljenih še z dodatnimi informacijami o sestavinah, zahtevnejših postopkih in posebnostih vsakega recepta. Deli se na 10 poglavij: Pice, pogače, slano pecivo, Testenine, Riž in rižote, Juhe in mineštre, Zelenjava, meso, Ribe, Sirove in jajčne jedi, Kreme in sladice na žlico ter Torte in piškoti. Količine v receptih so navadno predvidene za 4 osebe.

še enkrat preveri! 17 Jul 2014 11:55. Govedina ima ful več kalorij in ne 250 kcal za 250 g, riž pa približno, če ga tehtaš kuhanega samo na vodi in ne surovega.

Jedi na žlico so zakon :D ( Pasulj, Jota, Golaž,..... ) Spletna stran.

POVEZANE KNJIGE