Abela

Abela - Berlie Doherty | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Berlie Doherty
DIMENZIJA
11,56 MB
IME DATOTEKE
Abela.pdf
ISBN
9206048863338

OPIS

Abela živi z babico v tradicionalni kolibi iz blata. Oče ji je že pred časom umrl za aidsom in tudi mama in sestrica sta bolni in kmalu umreta. Z njuno smrtjo se za Abelo začnejo težki časi, saj stric Thomas zlorabi njen položaj za svoj povratek v Angliji, iz katere je bil izgnan. Abela se po prihodu v Anglijo znajde v vrtincu njej nerazumljivih dejanj, ki pa jo delajo še močnejšo in odločnejšo. Rosa pa je angleško dekle, ki z mamo živi prijetno življenje. Radi se imata in ne potrebujeta nikogar drugega. Vsaj Rosi se tako zdi, dokler je mama ne preseneti z novico, da bi rada posvojila deklico. Rosa se mora nenadoma soočiti z novo prihodnostjo,za katero ne ve, kakšno usodo ji je namenila. Abela je ganljiva zgodba, ki bralca močno prevzame, saj avtorica izredno tankočutno gradi pripoved-tudi zato, ker je snov zanjo črpala iz resničnega življenja.

Bye bye 👋🏽 cash, cards and painstaking EFTs. New Ethiopian Tigrigna Music Video 2019samon Ft. Merkeb - Abela | ኣቤላ© All rights reserved to ATA Media.

Z njuno smrtjo se za Abelo začnejo težki časi, saj stric Thomas zlorabi njen položaj za svoj povratek v Angliji, iz katere je bil izgnan. Your shopping cart is empty. Login / Sign up.

POVEZANE KNJIGE