Razumeti svet

Razumeti svet - Odile Gandon | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Odile Gandon
DIMENZIJA
3,45 MB
IME DATOTEKE
Razumeti svet.pdf
ISBN
1201456947087

OPIS

Živimo v svetu, ki postaja čedalje bolj zapleten. Vsak najmanjši dogodek odmeva po celem svetu, pogosto na različnih področjih: v politiki, družbi, gospodarstvu ... Kako torej izluščiti bistvo vse bolj zapletenega in raznolikega dogajanja?Knjiga bralcem ponudi nekaj preprostih opornih točk, ki jim bodo omogočile bolje razumeti sodobni svet (vzroke za palestinsko-izraelski spor, posledice učinka tople grede, širjenje aidsa, koristnost pravične trgovine …) in razkrile, kateri so izzivi jutrišnjega dne: politični (skupno življenje), geopolitični (graditi mir), ekonomski in socialni (ustvariti pravičnejši svet), ekološki (ohraniti naš planet) in kulturni (okrepiti kulturne raznolikosti).Za bodoče državljane sveta.

termometer delitve: 1 Messenger Messenger Znanstveniki odkrili najstarejšo snov na Zemlji ... Štiri leta in pol po usodnem 23. juniju 2016 je Združeno kraljestvo končno tudi dejansko zapustilo Evropsko zvezo.

Iz velike ... James Lovelock je pred poldrugim letom dopolnil sto let. Na rojstni dan se je, še vedno pri močeh, z ženo malce sprehodil po angleškem podeželju, potem pa prelistal svojo novo knjigo Novacen: Prihajajoča doba hiperinteligence, ki je v slovenskem prevodu (Samo Kuščer) v teh dneh izšla pri založbi UMco.Znanstvenik, izumitelj, pisatelj in mislec, ki je globalno zaslovel s svojo teoriji ... Strah in groza.

POVEZANE KNJIGE