Poljubi ali ubij

Poljubi ali ubij - Mark Twight | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mark Twight
DIMENZIJA
10,70 MB
IME DATOTEKE
Poljubi ali ubij.pdf
ISBN
2299726740167

OPIS

Mark Twight je eden vodilnih ameriških alpinistov z dolgim seznamom ekstremno težkih prvenstvenih smeri na Aljaski in v pogorju Mont Blanca, s prvimi solo ponovitvami v Pamirju in kanadskem Skalnem gorovju ter z resnimi himalajskimi poskusi. Tako kot smeri, ki jih je preplezal, je lahko nevarno tudi njegovo pisanje. Nihče, vključno z njegovimi prijatelji in njim samim, ni varen pred njegovimi visokimi standardi in brezkompromisno kritiko. Večina zgodb je pravih biserov, ki natančno, boleče iskreno in včasih neprijetno pripovedujejo o ceni, ki jo je plačal, zato da je lahko plezal na najvišjem nivoju.

Besedilo se sme prosto uporabljati v skladu z dovoljenjem Creative Commons Priznanje avtorstva-Deljenje pod enakimi pogoji 3.0; uveljavljajo se lahko dodatni pogoji.Za podrobnosti glej Pogoje uporabe. Wikipedia® je tržna znamka neprofitne organizacije Wikimedia Foundation Inc.; Pravilnik o zasebnosti Twight Mark - POLJUBI ALI UBIJ Več avtorjev - FRANC KOCBEK; ALJAŽ SAVINJSKIH ALP Več avtorjev - MAKALU Več avtorjev - OJ, TRIGLAV MOJ DOM… Več avtorjev - TRIGLAVSKI DOM Več avt.

Prijavi napako ... Ubi ili poljubi (TV Series 1984- ) cast and crew credits, including actors, actresses, directors, writers and more. Read Poljubi me, ubij me (1.deo) from the story Mržnja Koja Ne Umire by kao_kolfild_ (🌹) with 403 reads. ghost, fantasy, mystery.

POVEZANE KNJIGE