Gen za dvom

Gen za dvom - Nikos Panajotopulos | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

Nikos Panajotopulos
Gen za dvom.pdf

Sojenje za umor močno načne Andyjevo družino. Za ta prevod je marca leta 2004 v Atenah prejela nagrado Združenja grških književnih prevajalcev. V svoji karieri kot prevajalka je prispevala podatke za Slovenski veliki leksikon: za 100 grških pesnikov, prevajalcev, esejistov in dramatikov.

Kontakt Poceni elektrika in Poceni plin Ulica Vinka Vodopivca 45a 5000 Nova Gorica, Slovenija T: 080 1558 E: [email protected] E: [email protected] Kontakt GEN-I Sonce Dunajska ... Skupina GEN-I je s ponudbo za gospodinjstva in male poslovne odjemalce prisotna na dveh trgih s štirimi blagovnimi znamkami in oskrbuje že več kot 300.000 odjemalcev.