Jeruzalem

Jeruzalem - Andrea Frediani | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Andrea Frediani
DIMENZIJA
4,95 MB
IME DATOTEKE
Jeruzalem.pdf
ISBN
4805574853484

OPIS

When a couple of American young adults fly to Israel to visit the city of Jerusalem, a biblical nightmare falls upon them. Jeruzalem je 338 m visok vrh, ki se nahaja sredi istoimenske vasice, le ta pa med Ljutomerom in Ormožem. Z vrha, na katerem se nahaja romarska cerkev Žalostne Matere Božje, se nam odpre lep razgled na vinograde, ki so lepo posejani po okoliškem gričevju. Rezultati iskanja nepremičnin: Prodaja nepremičnin Ormož na Nepremicnine.net Jeruzalem pri Ormožu se nahaja sredi vrhunskega vinorodnega okoliša, ki je svoje ime dobil po podobi Matere božje, device Marije, ki so jo v te kraje zanesli križarji, vojščaki Nemškega viteškega reda na svoji poti s Svete dežele. Jeruzalem - Jeruzalem (338 m) je čudovita razgledna točka, ki se nahaja v Prlekiji.

Jeruzalem je razloženo vinogradniško naselje s središčem na slemenu okoli cerkve Žalostne Matere božje iz leta 1652, ki leži v Ljutomersko-ormoških goricah na razvodju med Dravo in Muro.Od Ljutomera, s katerim ga povezuje vinska cesta, je oddaljen 7 km in leži na nadmorski višini 341 m.. Zgodovina Jeruzalema sega daleč nazaj. JERUZALEM SLOVENIJA je znamka, ki ponuja lokalno kakovost s prleško zgodbo, z domačnostjo in gostoljubnostjo, na način kot ga doživljamo in živimo lokalni prebivalci.

POVEZANE KNJIGE