Država na meji

Država na meji - Emil Tode | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Emil Tode
DIMENZIJA
8,70 MB
IME DATOTEKE
Država na meji.pdf
ISBN
3634462297508

OPIS

aprila ustanovljena Enclava je s pičlimi 100 kvadratnimi metri zdaj najmanjša "država" v Evropi, Wrona, ki na uradni strani pozira na prestolu s krono na glavi, pa je svojo kraljevino razglasil na nikogaršnji zemlji med Brezovico pri ... Na zeleni meji s Hrvaško je tako policija v maju po naših podatkih prijela 675 migrantov in prosilcev za azil. Skupaj je v letošnjem letu število nezakonitih prehodov v primerjavi z lanskim obdobjem od začetka januarja do konca maja upadlo za kar skoraj 30 odstotkov - s 4426 na 3139. Država na mejo pošilja dodatnih tisoč policistov #video.

del. Najmlajša zvezna dežela je sončna stran Avstrije, saj je 300 dni v letu obsijana s soncem. Razplet dogodkov na meji EU gre razumeli kot signal, da so turške oblasti ponovno pripravljene nadzorovati svoje meje in preprečiti drugi val migracij, poroča New York Times.

POVEZANE KNJIGE