Romarske poti na hribe

Romarske poti na hribe - Marjan Raztresen | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marjan Raztresen
DIMENZIJA
8,81 MB
IME DATOTEKE
Romarske poti na hribe.pdf
ISBN
9866774487575

OPIS

TRIBE TRAVEL TOURS - od 23. do 30. Na poti sledimo planinski pešpoti, ki se deloma prekriva s Potjo kurirjev in vezistov ter Sodraško potjo.

Nekateri poskušajo skozi takšna romanja ozdraveti, drugi si želijo svojo vero utrditi, spet tretji bi radi bolje spoznali zgodovino svoje ali drugih religij. Na spletu je iskala informacije o običajnih oktobrskih temperaturah in višinskih razlikah po posameznih etapah, za nasvete je spraševala prijatelje, ki so različne romarske poti že prehodili. "Največji del mojih priprav je obsegalo razmišljanje, kako naj spakiram, da bom imela dovolj toplih oblačil, nekaj poletnih, opremo za dež ... Dragi romarji in pohodniki Slomškove romarske poti, sestre in bratje v Kristusu! V naši škofiji se je že ustalil običaj, da vsako leto na Dan državnosti - na praznik naše domovine, prirejamo romanja po Slomškovi poti, ki povezuje kraje in ljudi, ki so na poseben način povezani z življenjem in delom bl.

POVEZANE KNJIGE