Resnici na ljubo

Resnici na ljubo - Torgny Lindgren | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Torgny Lindgren
DIMENZIJA
9,47 MB
IME DATOTEKE
Resnici na ljubo.pdf
ISBN
7212020915560

OPIS

Nikoli še nisem nikogar slišala, da bi naročil brizganec, ki je sicer pravilen slovenski izraz, je pa v ljudskem izročilu predvsem v naših vzhodnih krajih prisotna še beseda škropec: to je vino s ... Vse tri zasledite v različnih križankah, resnici na ljubo pa so tam zgolj zaradi tega, ker so sestavljavci križank take besede potrebovali. Po pravilih iz šestdesetih let prejšnjega stoletja naj bi se v križankah pojavljali samo samostalniki v prvem sklonu ednine, z nekaj izjemami, seveda.

Tradicionalna priprava veleva kuhanje oziroma praženje v voku. V sojini omaki, obogateni z začimbami, mariniramo meso in zelenjavo, ki jo na hitro popečemo na vročem olju. A resnici na ljubo se ljubiteljskim vrtnarjem rado zgodi, da jim posajeno drevesce slabo napreduje ali celo propade.

POVEZANE KNJIGE