Osvoboditev od znanega

Osvoboditev od znanega - Jiddu Krishnamurti | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jiddu Krishnamurti
DIMENZIJA
12,45 MB
IME DATOTEKE
Osvoboditev od znanega.pdf
ISBN
8538566223343

OPIS

Program za formativno spremljanje v podporo učitelju, eŠola d ... Za razumevanje Preambule veljavne ustave je pomembna razlaga, ki je pospremila objavo njenega prvega celovitega osnutka, znanega pod imenom »Pisateljska ustava«, iz katerega je bila v celoti prevzeta tudi opredelitev navedenega »zgodovinskega dejstva« (Apih et al.). Tine Hribar v Filozofski utemeljitvi ugotavlja: »Temeljno zgodovinsko dejstvo, da smo Slovenci z lastnimi močmi ... Sveta naloga vsakega je, osvoboditev od vsega znanega, resetiranje uma, če povem v računalniškem žargonu.

Slika za Osvoboditev od znanega je lahko simbolična, zato se pred nakupom v trgovini prepričaj ... JIDDU KRISHNAMURTI Založba Didakta, Radovljica Na vprašanje ali je ali ni boga, ali resnice ali resničnosti, ali kakorkoli to želite imenovati, ni nikoli mogoče dobiti odgovora iz knjig, od duhovnikov, filozofov ali odrešenikov. Nihče in nič ne more odgovoriti na to vprašanje razen vas samih in za JIDDU KRISHNAMURTI Založba Didakta, Radovljica Na vprašanje ali je ali ni boga, ali resnice ali resničnosti, ali kakorkoli to želite imenovati, ni nikoli mogoče dobiti odgovora iz knjig, od duhovnikov, filozofov ali odrešenikov.

POVEZANE KNJIGE