Boš čakal name?

Boš čakal name? - Guillaume Musso | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Guillaume Musso
DIMENZIJA
11,88 MB
IME DATOTEKE
Boš čakal name?.pdf
ISBN
8456713706489

OPIS

Vsak si vsaj enkrat zastavi naslednje vprašanje: Če bi imel priložnost, kaj bi spremenil v svojem življenju?Elliot Cooper je šestdesetletni zdravnik, ki živi v San Franciscu in skrbi za svojo hčer Angie. Njegovo življenje bi bilo popolno, če Ilena, ženska, ki jo je strastno ljubil, ne bi umrla pred tridesetimi leti. Elliot se z njeno smrtjo ni nikoli sprijaznil. Nekega dne se mu ponudi priložnost, da se vrne v preteklost – še enkrat želi videti Ileno in jo poskusiti rešiti. V preteklosti sreča tudi samega sebe – oba Elliota se soočita v napetih trenutkih, ki so polni občudovanja in ljubezni, a tudi tekmovalnosti in nasprotovanja.Ljubezenska zgodba se prepleta z zgodbo o prijateljstvu, obe pa začini dotik nadnaravnega. Roman združuje nasprotja in se ukvarja s kompleksnostjo ideje o času in prostoru. Slog je presenetljivo preprost, prežet z neverjetnim čutom za domišljijo, avtor pa bralca sooči z njegovimi lastnimi strahovi in hrepenenji.GUILLAUME MUSSO se je rodil leta 1974 v Antibesu. Že kot otrok je ljubil knjige in film, pisati je začel kot študent. Danes spada med najbolj priljubljene francoske pisatelje, njegove romane so prevedli v 24 jezikov in jih prodali v 2 milijonih izvodov. Vse njegove mednarodne uspešnice bodo našle svojo pot na filmska platna, med njimi tudi roman Boš čakal name?

Zaradi različnih vzrokov v Buklini spletni knjigarni te knjige ni možno kupiti. Za več informacij se obrnite na založbo (v kolofonu levo) ali v kako drugo knjigarno.

Gradnik) 50. Zrl sem v strašne teme tvojih brezen: in ker bil je pogled moj zastrt od bridkosti, nisem vedel, SMRT, da si najskrivnostnejša LJUBEZEN.

POVEZANE KNJIGE