Oljčni sestri

Oljčni sestri - Amanda Hampson | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Amanda Hampson
DIMENZIJA
6,1 MB
IME DATOTEKE
Oljčni sestri.pdf
ISBN
5174050923207

OPIS

A vseeno doda, da je dandanes treba - in to pri vseh različnih modernih pripravkih na osnovi kapsuliranih posušenih in zmletih oljčnih listov, ki naj bi bili novo čudežno zdravilo proti tisoč in eni tegobi - ohraniti nekaj zdrave distance. Čaj iz listov oljke je prefinjeno rahlo grenak in prav začutili boste, da ga telo potrebuje in imeli boste željo, da si ga ponovno pripravite. Oljčni listi, katerih izvleček se je v mnogih kulturah stoletja uporabljal v zdravstvene namene, v modernem znanstvenem svetu pa je bil obširno preučevan. Izvleček iz oljčnih listov ni samo učinkovit proti patološkim mikrobom (bakterijam, virusom, glivicam in parazitom), ampak ima vrsto drugih zdravstvenih koristi. Oljčni sestri: Avtorica romana Oljčni sestri Amanda Hauptman je odraščala na Novi Zelandiji, se preselila v London in nato v Avstralijo.

Adrianne se je po propadu njenega oglaševalskega podjetja iz mesta pre. Domov > Vse knjige > Leposlovje > Ženski roman > Oljčni sestri Oljčni sestri Amanda Hampson. 29,95 ... Adrianne se po propadu njenega podjetja preseli iz mesta na podeželje.

POVEZANE KNJIGE