Coco Dias ali Zlata vrata

Coco Dias ali Zlata vrata - Brina Svit | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Brina Svit
DIMENZIJA
5,10 MB
IME DATOTEKE
Coco Dias ali Zlata vrata.pdf
ISBN
9999070604068

OPIS

Ki žal ni bilo knjiga Brine Svit . Predlani nam je pisateljica skozi živopisno paleto vonjev razgrnila »odveč srce«, zgodbo naturalizirane Slovenke, parfumarke Lile, razpete med Parizom in Bledom in ujete v mrežo prepovedane ljubezni, nekako v tistem času pa je končno podobo dobival tudi pri nas nedavno izdani roman o tangu in ljubezni ­Coco Dias ali Zlata vrata. Coco Dias ali Zlata vrata je resničnostni roman slovenske pisateljice, primerjalne komparativistke, prof. francoščine, kulturne menedžerke in novinarke Brine Svit.

Popelje me v ples tanga, popelje v Pariz, popelje v Argentino in vedno razpreda tudi o odnosu med moškim in žensko. In, ja tango. Poznamo jo po knjigah Moreno, Con brio, Smrt slovenske primadone, Odveč srce, Coco Dias ali zlata vrata, Hvalnica ločitvi in Noč v Reykjaviku, pravkar pa je pri Mladinski knjigi izšla njena trinajsta, zbirka novel Nove definicije ljubezni. V Parizu živeča pisateljica Brina Svit se slovenskim bralcem predstavlja z novim romanom Coco Dias ali Zlata vrata.

POVEZANE KNJIGE