Bil sem le majhen deček

Bil sem le majhen deček - Richard McCann | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Richard McCann
DIMENZIJA
9,75 MB
IME DATOTEKE
Bil sem le majhen deček.pdf
ISBN
8218142453544

OPIS

Dobili smo resnično in grozljivo avtobiografsko pripoved o ukradenem otroštvu, ki seže v srce. To je roman Richarda McCanna o majhnem, komaj petletnem dečku, ki mu je neko mrzlo oktobrsko jutro za vedno spremenilo življenje. Ko je njegova mati leta 1975 postala prva žrtev jorkširskega Razparača, je življenje Richarda McCanna in njegovih sester razpadlo. Umor ene ženske je uničil družino, prikrajšal otroke za materino ljubezen in jih pahnil v desetletja zlorab, ko so bili deležni le še udarcev in zlorab, dokler od življenja niso pričakovali ničesar drugega več kot bolečino. A nekega dne se je mladi mož, v kakršnega se je razvil Richard, odločil, da bo spremenil svoje življenje. Pred nami je čustvena knjiga, ki govori o veliki nesreči, moči ljubezni in odločnosti. Roman o resničnem dogodku nam razkriva bistvo, ko se včasih moramo odločiti, ali se hočemo obdržati pri življenju.

Življenje v knjigi. Kriminalne zgodbe Plut FOTO: Kriminalne zgodbe Plut. Tako je majhen deček, ki je sanjal, da bo nekoč dober nogometaš, zrasel v okrutnega morilca.

SEM SE MAJHEN MUC gokel 188 4:18. Najmočnejši Deček Na Svetu Bil sem le majhen deček - Resnična zgodba o ukradenem otroštvu (trda vezava) Avtor: Richard McCann Cena z DDV: 25,23 € Otroci so naše največje bogastvo, Odgovoril je: »Tukaj sem.« Vstal je, šel k Eliju in mu rekel: »Klical si me, tukaj sem.« Toda Eli mu je odgovoril: »Nisem te klical, vrni se nazaj v posteljo.« Tako se je Samuel vrnil v posteljo.

POVEZANE KNJIGE