Med vrsticami

Med vrsticami - J. T. Wilson | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
J. T. Wilson
DIMENZIJA
4,12 MB
IME DATOTEKE
Med vrsticami.pdf
ISBN
4768072212248

OPIS

Zbirka trinajstih zgodb novozelandskega barda – popotnika, zbiratelja in posredovalca štorij: mestna srajca si najde delo na odročni kmetiji, a prejšnje življenje mu nenadoma začne dihati za ovratnik; avtomobilska nesreča mlademu paru ponudi novo priložnost, a je ne zna izkoristiti; dekle, ki se išče, najde ljubezen v hipijevski skupnosti; norija atomske vojne na istem krovu združi pisano druščino nezdružljivih posameznikov; sin, ki lahko očetovo voljo zlomi le tako, da pred njim skoči z njegovega nebotičnika … A to so le nekateri motivi in obrisi zgodb, ki jih Wilson ‘pobira’ na ulici in jih tja tudi vrača. Wilson je kot literarni popotnik tlakoval ulice večine mest Avstralije in Nove Zelandije ter tako postal njihova znamenitost.

Baletni portal Balet med vrsticami predstavlja mesto za novice in informacije o baletni umetnosti in vzpostavlja prostor za... Povezava med Naročili kupcev in Odpremnimi nalogi. Vnos naročila dobavitelju.

september 2016, 05:09 : Če pišete diplomsko nalogo ali podobno, vam bo ta vodič verjetno uporaben, saj boste spoznali, kako se v Wordu nastavi razmik med vrsticami. 1 : Odprite ali ustvarite dokument z besedilom.

POVEZANE KNJIGE