Mati noč

Mati noč - Kurt Vonnegut | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kurt Vonnegut
DIMENZIJA
12,23 MB
IME DATOTEKE
Mati noč.pdf
ISBN
9411500075428

OPIS

Sodili mu bodo za vojne zločine. Pred drugo svetovno vojno je bil dramatik, ko se je začela vojna, je živel v Nemčiji, kjer je bil poročen z Nemko in potem se je svet zapletel. Domovina, ti si kakor mošt, sladka, ampak čreva bolijo, pravi nekje Fran Milčinski in parafrazira seveda tisto cankarjansko o vlačugi; nekaj takega si verjetno misli tudi glavni junak Vonnegutovega romana Mati Noč Howard W.

Vem, da je tudi Alexu težko, in ostala sva v stiku. Redno mu pošiljam slike otroka in mu poročam, kako napreduje. - da lahko spremljate bogoslužje iz bazilike V ŽIVO? - da so Mariborčani Mater Usmiljenja zaradi številnih uslišanj proglasili za zavetnico Maribora? - da je cerkev Matere Usmiljenja najstarejša (prva) bazilika na Slovenskem; častni naziv je cerkvi podelil papež Pij X.

POVEZANE KNJIGE