Družina Adam

Družina Adam - Michael Tournier | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Michael Tournier
DIMENZIJA
9,44 MB
IME DATOTEKE
Družina Adam.pdf
ISBN
3160883368586

OPIS

Zgodbe pričujočega izbora na poseben način druži naslovna pripoved, ki začrta osnovni dualizem, s katerim je po Tournierjevem Weltanschauungu opredeljeno vse človeštvo. V zgodbi, avtor namreč v navidezno dobeseden prepis svetopisemske Geneze vnaša premišljene spremembe. Družina Adam Michel Tournier Stopinje (2007) • kratke zgodbe »V začetku ni bilo na zemlji niti trave niti drevesa.

Mojzesove knjige]g, v kateri Bog oče oživi Adama, prvega človeka.Freska je del zapletene ikonografske sheme in je kronološko četrta v seriji panojev, ki ... Ta srhljiva, a nadvse zabavna družina se je prvič pojavila v 30-ih letih prejšnjega stoletja v stripu, ki ga je zrisal Charles Addams. Vsem znani liki, oče in mati družine, Gomez in Morticia, stric Fester, strežaj Lurch, babica, Wednesday, Pugsley in Stvar, so bili zvezde serije v 60-ih letih ... Starši otrok s posebnimi potrebami so pogosto prepuščeni samim sebi ali pomoči posameznih zdravnikov, ki razumejo njihovo stisko.

POVEZANE KNJIGE