Draga Alina, draga Brina

Draga Alina, draga Brina - Tatjana Kokalj, Jana Kolarič | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tatjana Kokalj, Jana Kolarič
DIMENZIJA
7,64 MB
IME DATOTEKE
Draga Alina, draga Brina.pdf
ISBN
6433933005639

OPIS

Tatjana Kokalj,Jana Kolarič-DRAGA ALINA,DRAGA BRINA Richard McCann-BIL SEM LE MAJHEN DEČEK Sally Morgan-V OBJEMU KORENIN(avtobiografija treh generacij,3 knjige) janadam Tu je na primer mogoče dobiti najnovejšo Mladikino knjigo Zima z ognjenim šalom, ki sta jo napisali Tatjana Kokalj in Jana Kolarič (pred leti sta štiriročno napisali že posrečen roman Draga Alina, draga Brina), pesniško antologijo letošnjega Prešernovega nagrajenca Miroslava Košute (Drevo življenja) in veliko drugega. V Mariboru rojena Jana Kolarič je diplomirala iz filmske in televizijske režije. Piše predvsem za otroke in mladino, leta 2004 je objavila dramsko delo Kdo le so oni, dve leti zatem svoj prvi roman Izpred kongresa, v soavtorstvu s Tatjano Kokalj pa še romana Draga Alina, draga Brina in Zima z ognjenim šalom. Naš čas, 19.

Za njegovo delo lahko glasujete večkrat. Avtor: 0 0 ... Klicni center: 02 2520 333 Pon-pet 7.30-20.00, sob 7.30-13.00 E-naslov: [email protected] Prav v tovrstnem kontekstu se Vražji grižljaj vsaj občasno spogleduje z odmevnim in dobro sprejetim delom Draga Alina, draga Brina, ki sta ga pred nekaj več kot desetletjem podpisali Tatjana Kokalj in Jana Kolarič.

POVEZANE KNJIGE