Čarovnikov vajenec

Čarovnikov vajenec - Evald Flisar | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Evald Flisar
DIMENZIJA
5,43 MB
IME DATOTEKE
Čarovnikov vajenec.pdf
ISBN
9733057674215

OPIS

3 let po prvem izidu je najbolj brani slovenski roman po 2. svetovni vojni pred nami že v enajsti izdaji! Zdi se, da ga vsaka generacija odkrije na novo in razume po svoje. Roman, ki bo preživel avtorja in se vpisal v seznam večnih del slovenske literature.

Deveta, integralna izdaja. Flisar nas čarovniško popelje do nas samih in presenetljivih odgovorov, na koncu se še največji mojster počuti kot navadni vajenec.

Tudi za tiste, ki jo berejo drugič ali tretjič, saj je knjiga ob vsakem branju drugačna. Tako kot je večna in hkrati vsak dan drugačna človekova duša, s katero se Čarovnikov vajenec v prvi vrsti ukvarja. Čarovnikov vajenec je bil proglašen za "veliki tekst sodobne slovenske književnosti" (Tea Štoka), za "literarni odraz totalitete sveta" (dr.

POVEZANE KNJIGE