Kako sta Bibi in Gusti udomačila kolo

Kako sta Bibi in Gusti udomačila kolo - Ida Mlakar | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ida Mlakar
DIMENZIJA
12,64 MB
IME DATOTEKE
Kako sta Bibi in Gusti udomačila kolo.pdf
ISBN
2081643252668

OPIS

Med njenimi najbolj znanimi slikanicami so Cipercoperček (2012), zbirka slikanic o Bibi in Gustiju in zgodba O kravi, ki je lajala v luno z ... Včasih morata tudi pujsa po opravkih, recimo po štiriperesne deteljice. Kako sta Bibi in Gusti udomačila kolo Kako sta Bibi in Gusti sipala srečo Kako sta Bibi in Gusti zalivala hišico O AVTORICI IN ILUSTRATORKI: Avtorica Ida Mlakar Črnič je knjižničarka in pravljičarka. Med njenimi najbolj znanimi slikanicami so Cipercoperček (2012), zbirka slikanic o Bibi in Gustiju in zgodba O kravi, ki je lajala v luno ... Domov > Vse knjige > Otroško in mladinsko > Dojenčki in malčki > Slikanice > Kako sta Bibi in Gusti udomačila kolo Kako sta Bibi in Gusti udomačila kolo Ida Mlakar. Udomačila_kolo.jpg ‎ (588 × 555 točk, velikost datoteke: 68 KB, vrsta MIME: image/jpeg) Povzetek.

Zdaj sem jo našla in želela dat brati 8 letniku, a kaj ko je notri veliko napak. Mi gredo kar lasje pokonci. 3 slikanice, prva Kako sta Bibi in Gusti udomačila kolo za 9 evrov kot nova, druga je praktično nova Kako sta Bibi in Gusti porahljala prepir za 10 evrov (2x prelistana), tretja je nova (nerabljena) Kako sta Bibi in Gusti preganjala žalost za 11 evrov.

POVEZANE KNJIGE