V senci pod zelenim zmajem

V senci pod zelenim zmajem - Branko Gradišnik | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Branko Gradišnik
DIMENZIJA
12,32 MB
IME DATOTEKE
V senci pod zelenim zmajem.pdf
ISBN
6245665123072

OPIS

Knjige trenutno ni na zalogi. Za več informacij se obnite na [email protected] ali na 01/ 520 18 39.Branko Gradišnik (1951), profesor umetnostne zgodovine in sociologije ter magister humanističnih ved, se je vtisnil v spomin predvsem kot kolumnist in prevajalec. Njegova razprodana knjiga v dveh delih, Strogo zaupno o Sloveniji, se je na prvi pogled navezovala na iskriva potopisa Strogo zaupno na Irskem in Strogo zaupno po Siciliji, a v resnici ni šlo za potopis. V podobni maniri se je zdaj lotil še Ljubljane. Unikaten hvalospev Ljubljani je po zaslugi avtorja polna umetniške svobode ter humorja, na katerega danes vse prepogosto pozabljamo. Dobrodošli v Ljubljani!

Možen osebni prevzem v LJ - Rudnik. Lahko pošljem tudi po pošti, stroške pošiljanja krije kupec. 2014 En kuža v Lizboni, da o ljudeh ne govorimo (Strogo zaupno na Portugalskem) 2008 V senci pod zelenim zmajem: Velika Ljubljana za popotnike, prešernovce ino Hrovate; 2007 Roka, voda, kamen: Roman v treh letih, Prvo leto: 1990 in nazaj; Drugo leto: 1991; Tretje leto: 1992 in naprej 23.05 Literarni nokturno: Branko Gradišnik: V senci pod zelenim zmajem Sobota, 1.

V senci pod zelenim zmajem : vélika Ljubljana; za popotnike, prešernovce ino Hrovate; [polihisterični blefsikon ... Branka Gradi{nika V senci pod zelenim zmajem prina{a tudi ustrezno besedotvorno inovatorsko, igrivo in pomensko domiselno besedje, ki obenem anga`irano aktualno odra`a humorno-kriti~ni odnos pisca do na{ega dana{njega vsakdana. 2 Besedotvorne in pomenotvorne lastnosti novej{e leksike En kuža v Lizboni, da o ljudeh ne govorimo : (strogo zaupno na Portugalskem).

POVEZANE KNJIGE