Noge gor, pa bo!

Noge gor, pa bo! - Vanessa Bates | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Vanessa Bates
DIMENZIJA
8,69 MB
IME DATOTEKE
Noge gor, pa bo!.pdf
ISBN
9104706101811

OPIS

Duhovita in hkrati ganljiva zgodba o odnosih v družini, ki nam razkrije skrivnost materinstva. Od kod pridejo dojenčki? Če se imata moški in ženska rada, se poljubita, in nato … Vanessa Bates in njen mož ugotovita, da v resnici ni tako, kajti pot do materinstva ni preprosta. Čudovita in optimistična zgodba o upanju, polna resnic in duhovitosti, in razmišljanja o materinstvu. Kaj zares pomeni postati mama? V zgodbi, v kateri naletimo na maškare in pogansko poroko in na glavo ljubljenega, ki diši kot rižev puding, je odgovorila večkrat nagrajena pisateljica Kerry Armstrong.

Predstavo si bo mogoče ogledati tudi v Sloveniji. Zaenkrat le po spletu , spomladi pa upamo tudi v živo.

Prvi dan bodo na sporedu vožnje na čas, glavno slovensko orožje pa bo Jan Tratnik.. Tridesetletni Tratnik (Bahrain McLaren) se je - tako kot praktično vsi športniki - moral prilagoditi novi realnosti, ki jo narekuje koronavirus. Če pa se bo temperatura še močno spustila, posevke lahko zaščitite z agrokopreno ali tunelom.

POVEZANE KNJIGE