Viharni tat

Viharni tat - Chris Wooding | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Chris Wooding
DIMENZIJA
11,58 MB
IME DATOTEKE
Viharni tat.pdf
ISBN
5766025724721

OPIS

Nekje sredi oceana je planota, na kateri stoji mračno, kaotično mesto Orokos. V mesto ne more nihče vstopiti in nihče ga ne more zapustiti. Tam divjajo verjetnostni viharji, ki spremenijo vse, česar se dotaknejo. V Orokosu je mogoče vse.Rail in Moa se spopadata s krutim in negotovim življenjem v mestu, saj morata krasti, da lahko preživita. Na enem od tatinskih pohodov najdeta dragoceni skrivnostni predmet iz davnega, sSkrivnostni predmet, ki sta ga glavna junaka našla, je morda ključ, ki bo odrešil mesto in spet vzpostavil red – morda pa bo prav ta predmet prinesel popolno uničenje.Viharni tat je inovativen, postapokaliptičen fantazijski roman, ki mladega bralca postavi v temačno, nevarno mesto in ga do konca nenavadne pustolovščine drži v napetosti.CHRIS WOODING (1977) je že kot mlad fant oboževal knjige; najraje je bral srhljive zgodbe in znanstveno fantastiko. Odločil se je, da bo postal pisatelj in že pri devetnajstih letih izdal svojo prvo knjigo.V naslednjih letih je napisal osemnajst romanov, med drugim najstniške, grozljive, fantastične in politične, njegova dela so prevedena v več svetovnih jezikov.Kadar ne piše, je ponavadi v kinu, se potepa po tujih deželah ali pa je na turneji s svojo glasbeno skupino.

Grafenauer: SKRIVNOSTI 2. Novak: DOMIŠLJIJA JE POVSOD DOMA 3.

Viharni tat je inovativen, postapokaliptičen fantazijski roman, ki mladega bralca MojForum.si nudi brezplačno gostovanje phpbb forumov. Brezplačno spletno gostovanje za forum lahko odprete le v nekaj sekundah, brez obveznosti in predznanja o namestitvah spletnih aplikacij. wooding viharni tat zupan leteČi maČki.

POVEZANE KNJIGE