Naše osončje

Naše osončje - David W. Hughes, Carole Stott | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
David W. Hughes, Carole Stott
DIMENZIJA
6,30 MB
IME DATOTEKE
Naše osončje.pdf
ISBN
9589927103772

OPIS

Razgibajmo se s plesom. Že pred tedni so znanstveniki razkrili, da je naše Osončje dobilo obiskovalca iz drugega solarnega sistema, zdaj pa so z novimi podatki obelodanili, da je šlo za nekoliko rdečkasto skalo v obliki cigare. Asteroid, poimenovan 'Oumuamua, je dolg okoli 400 metov in je kar okoli 10-krat daljši, kot je širok. Filmček o našem Osončju •Ker doživljamo na Zemlji osončje geocentrično, torej tako, kot bi bila v središču osončja Zemlja, se nam zdi, da v toku leta potuje pred ozvezdji zodiaka Sonce.

Naše Osončje je edinstveno tudi zaradi položaja velikih zunanjih planetov, ki imajo skoraj krožne orbite in s svojo gravitacijsko silo ne ogrožajo notranjih zemeljskih planetov. Domov > Vse knjige > Otroško in mladinsko > Od 9 do 12 let > Priročniki > Naše osončje Naše osončje. Razumevanje in raziskovanje.

POVEZANE KNJIGE