Gravža

Gravža - Roald Dahl | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Roald Dahl
DIMENZIJA
8,90 MB
IME DATOTEKE
Gravža.pdf
ISBN
8287084365437

OPIS

leta - P Ciljna skupina: otroci , mladi Pri vsakem novem delu Roalda Dahla se čudimo njegovemu humorju in prav lahko da kdaj med branjem planemo v smeh, čeprav nam to sicer ni v navadi. Knjiga Gravža je vse od prvega izida leta 1980 v Angliji ostala tako priljubljena, da so jo leta 1999 priredili za gledališče, igra je izšla tudi v knjižni obliki. Nekateri liki iz knjige se pojavljajo tudi drugod - opica po imenu Muggle-Wump (ista ali iz iste opičje družine) se pojavi še v Ogromnem krokodilu. Podrobnosti Zanimivosti: Dahl je sam večkrat priznal, da knjiga Gravža pri odraslih občasno povzroči fizično slabost - najbrž posebej zaradi grafičnega opisa vsega, kar najdemo v Gravževi bradi (v drugem poglavju).Vendar pa se zdi, da je bila knjiga napisana pod predpostavko, da otroci uživajo, kadar je kaj ogabno ali strašljivo. Dobrodošli v gospodinjstvu Gravževih ...

Na enem mestu dostop do informacij v knjižnicah. Iskanje gradiva, pregled izposojenega gradiva, podaljšanje roka izposoje, rezervacije gradiva ... Knjiga Gravža je vse od prvega izida leta 1980 v Angliji ostala tako priljubljena, da so jo leta 1999 priredili za gledališče, igra je izšla tudi v knjižni obliki.

POVEZANE KNJIGE