Zvezda Astrid

Zvezda Astrid - Marjan Marinšek | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

Marjan Marinšek
Zvezda Astrid.pdf

Knjiga, izdana ob 100-letnici rojstva Astrid Lindgren, v prvem delu obsega sago o družini slovite švedske pisateljice in popis zmagoslavne poti njene Pike Nogavičke. V drugem delu pa avtor »Švedinjo stoletja« še dokumentarno predstavi z različnih zornih kotov – med drugim v zgodovinskem pogledu na njeno domovino, predstavitvi njenega knjižnega opusa, vsebinsko podrobnejšem opisu njenih največjih uspešnic, bibliografiji njenih del in slovenskih prevodov, pa bogatem štiridelnem fotoalbumu, ki ga sklepajo fotografije s Pikinega festivala Velenje.Marjan Marinšek (1941), pravnik, popotnik, zbiratelj, glasbenik, kulturni organizator, pobudnik velenjskega Pikinega festivala, je pričujočo knjigo zasnoval v počastitev slovite pisateljice, s katero ga je vezalo osebno prijateljstvo, kar daje delu dragocen pečat.

ŠPORTON, ŠPORTNE DEJAVNOSTI, ROMAN KOLAR S.P. Šport in oprema.

Pogovore bo usmerjala na poseben in sebi lasten način: temperamentno,strastno, iskreno ... ASTRID is een operator die politie, brandweer en andere hulpdiensten in staat stelt om efficiënt te communiceren, om zo het goede verloop van de operaties op het terrein en de veiligheid van de burger te verzekeren. Ontdek in 90 seconden meer over ASTRID via deze animatievideo. Njenega jubileja so se spomnili tudi pri celjski Mohorjevi družbi, kjer so izdali knjigo Zvezda Astrid.