Nacionalni park; Kompromis; Naši

Nacionalni park; Kompromis; Naši - Sergej Dovlatov | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sergej Dovlatov
DIMENZIJA
10,24 MB
IME DATOTEKE
Nacionalni park; Kompromis; Naši.pdf
ISBN
6332166740967

OPIS

V knjigi Nacionalni park, Kompromis, Naši, so predstavljena najpomembnejša dela Sergeja Dovlatova. Kot skorajda celoten njegov opus, slonijo na avtobiografskih dejstvih. Nacionalni park, ki velja za najboljše avtorjevo delo, se dogaja v prelomnih trenutkih avtorjevega življenja. Oditi ali ostati, ljubiti ali sovražiti, pisati ali piti, predvsem pa kako živeti? Na vprašanja seveda ne dobimo enoznačnega odgovora. Tako kot niso enoznačne zgodbe Kompromisa, ki se skrivajo pod diktiranimi članki sovjetskih novinarjev. Družinski album, ki ga listamo v Naših nam ponudi nenavadno paleto značajev. Smeh skozi solze, ki nas spominja na Gogolja, se meša humanističnim pogledom Čehova, glavni junak, ki ga najdemo včasih pod imenom Boris, drugič Sergej, pa s hemingwaysko možatostjo korači preko sivine sovjetskega vsakdanjika, častnikarskega cvetličenja in praznih steklenic vodke.

Tu se nalaze dva duboka zaljeva, koja se zbog vrlo uskih veza s otvorenim morem ... Nacionalni park UNA, Bihac. 12.813 všečkov · O tem govori 609 oseb · 1.339 oseb je bilo tu.

Izgubljenega med konspiracijo in ovaduštvom. Preživetje neprilagojenih v komunistični Rusiji je bilo dejanje navdiha.

POVEZANE KNJIGE