Zapiski starega pokvarjenca

Zapiski starega pokvarjenca - Charles Bukowski | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Charles Bukowski
DIMENZIJA
3,75 MB
IME DATOTEKE
Zapiski starega pokvarjenca.pdf
ISBN
6220524010229

OPIS

bukowski zaloŽba kmŠ 2008 poŠtnino plaČa kupec, moŽna je menjava za druge knjige, Zapiski starega pokvarjenca prinašajo prispevke, ki jih je avtor objavljal v underground časopisu Open City in vsebujejo jezna razmišljanja in spomine na pretekle življenjske dogodke; med drugim srečamo tudi nekatere predstavnike ameriških beatnikov. Avtor je sicer slovenskim bralcem najbolj poznan po romanih Špeh na kruhu, Faktotum in ... Charles Bukowski - Zapiski Starega Pokvarjenca (2007) - Bajta | Tri doline v eni Bajti | Koroški spletni časopis Prispeval Jure Lesjak Sreda, 16 April 2008 02:00 in pozablja na obraten proces, ki nastaja takrat, ko se kompleksno po posameznih delih ali pa v vsej svoji celoti reducira na posamezno banalnost.

Zelo specifično branje. Že na začetku sem dobila asociacijo na Kerouaca, ne vedoč, da se bo kasneje pojavl v zapiskih, celo skupaj z Nealom C..Pa saj sta bila obadva zapita boema, Kerouac je imel manj sreče in je zaradi teh razlogov umrl mlad.

POVEZANE KNJIGE