Antologija slovenskih pesnic 3

Antologija slovenskih pesnic 3 Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

Antologija slovenskih pesnic 3.pdf

Tretji del Antologije slovenskih pesnic zaokrožuje izčrpen pregled slovenskega ženskega pesniškega ustvarjanja in zajema obdobje od leta 1980 do leta 2000 in malo čez ... 2007 Antologija slovenskih pesnic 3, Založba Tuma 2003 Cinque/Pet, Kulturno društvo Vilenica/Associazione Culturale Sidaja 2002 Due mondi … un sentiero/Dva svetova … ena pot, Društvo občank za enake možnosti/Associazione pari opportunitá// Caffe delle donne Minka Korenčan, Majhen je svet (Antologija slovenskih pesnic 3, str. 38) Ob ustanovitvi 2008; O Rotary organizaciji; Izjemne ženske; Osnovni podatki; Širimo znanje; Prijava v sistem; Kontaktni podatki.

Zastopanost `ensk je nekoliko narasla v zadnjih antologijah: Peter Kol{ek, Ne-vihta sladkih ro` (2006) 16 pesnic od 103 (15,3 %), Josip Osti, U jantaru vremena (2006) 10 od 75 (13,3 %), Matev` Kos, Mi se vrnemo zve~er (2004) 3 od 19 (15,7 %). 2007 Antologija slovenskih pesnic 3, Izbrala in uredila Irena Novak-Popov, Tuma 2007 Hledači příběhů : antologie čtyř sloinských autoů z Česko-slovinského setkání 2007, Porta Balkanica, Češka 2007 Most na Sotli, Zbornik poezije festivalov Pranger in Goranovo proljeće 2007, Zagreb, Šmarje pri Jelšah Prva knjiga Antologije slovenskih pesnic prinaša bogat izbor triintridesetih ustvarjalk vse od zgodnjega 19. stoletja pa tja do začetka druge svetovne vojne na naših tleh.